Clipe dulci la Bio Café de la Coşul Verde

November 2, 2010 de Cristina - 34 Comments
CoffeeChocolateBiscottiCollage

Mă gândeam zilele trecute că în ultima vreme am avut ocazia să cunosc şi să mă înconjor de oameni de o calitate extraordinară.

Chocolate&PumpkinSeedCocoaNibCrunchCollage

Roxana şi Tudor fac parte din acest grup, de oameni minunaţi, de oameni care ştiu să se bucure, care ştiu să preţuiască fiecare clipă pe care o trăiesc. I-am întâlnit acum ceva vreme în căutarile mele disperate de ingrediente altfel. Atunci i-am îndrăgit pentru că aduceau mai aproape de mine lucruri pe care le cautam de multă vreme: alimente bio şi alimente mai exotice pe care nu le găsisem nicăieri până atunci. Am avut ocazia apoi să stau de vorbă cu ei şi m-au cucerit prin căldura sufletească, prin pasiunea cu care îngrijesc Coşul Verde, prin entuziasm şi curaj. Da curajul de a susţine alimentaţia bio în faţa unei societăţi nepregătită încă pentru asta.

OrangeCakes&BlackTeaGanacheCollage

Vineri mai fac un pas: prima cafenea bio din Cluj. Vineri la ora 18.00 va fi inaugurarea şi mi-au făcut onoarea să vrea să lucrăm împreună. Aşa că vă aşteptăm vineri la Bio Café de la Coşul Verde care vă propune sortimente variate şi pe toate gusturile: de la aroma uşor cremoasa a cafelei espresso italiene, până la gustul robust, puţin acid, al amestecurilor africane. Meniul cuprinde în plus sucuri, ceaiuri şi prăjituri preparate din ingrediente ecologice de subsemnata.
Pentru început, veţi găsi prajiturele tomnatice de bostan cu ciocolata condimentata, de portocale combinate cu ciocolată şi ceai negru şi încă vreo 2 surprize.

PumpkinRaisinCakes&SpicyAutumnGanacheCollage1