M-am hotarat

September 20, 2010 de Cristina - 3 Comments

Da. M-am hotarat. M-am hotarat sa fac ce vreau. M-am hotarat sa incerc sa postez in romana, “cu cuvintele mele” – asa suna sfatul primit azi de la Adi. Nu imi e usor sa scriu in romana, pentru ca tot ce stiu am invatat in engleza si pentru ca 99% din comunicarea scrisa o fac in engleza.

Azi e o zi care a inceput bine de dimineata, cu demararea unui plan pe care il mocneam de ceva vreme, iar pe la pranz, dupa o ora in trafic a venit si cireasa de pe tort. Daca se va duce la bun sfarsit va fi cea mai tare si mai mare chestie in care am fost implicata vreodata. E clar ca am la ce sa ma gandesc o luna de-acum inainte, dar finalul va fi grandios :).

Cred ca e primul meu post fara poze si retete, dar sunt doar in perioada de acomodare. Daca noua combinatie de arome “tomnatice” trece “taste test-ul” de azi, in curand vine si reteta, vin si pozele. Daca n-o fi bine, bostani mai sunt, mai incercam.

Vor fi multe schimbari “in casa” asta a mea, pe langa limba de postare si sper sa tin pasul. Toate la timpul lor si sper sa fiti din ce in ce mai multi cei care se se bucura alaturi de mine.

Apropos, ce va inspira numele Sassy?

Va doresc o zi minunata si macar la fel de buna ca a mea.